FABIAN FLORIDO

ARKITEKT SAR/MSA

Fabian är född och uppvuxen i Colombia där han har sin utbildning inom Architecture and Arts. Han har dessutom arbetat och studerat i Spanien och England, där han bodde i flera år och arbetade med projekt som sträcker sig från bostäder i stor skala, kontor, vård och handelsprojekt runtom i världen med varumärken som Tommy Hilfiger, Starbucks etc.

Efter livet i diverse storstäder, tog kärleken honom till Sverige och han bor nu i den charmiga staden Helsingborg. Här är han en stolt pappa till två fantastiska små pojkar som redan visar ett stort intresse för arkitektur.

Han fick sitt första jobb i Sverige på JKAB efter studier på Malmö Högskola, (M.Sc) i Sustainable Urban Management. Det Fabian gillar mest med jobbet är de vardagliga utmaningarna, att vara kreativ och arbeta med fantastiska kollegor.

Fritid är familjetid, att springa i skogen och vara på landsbygden med barnen där han ibland designar och bygger utomhusmöbler av trä. Musik har också varit en stor del av hans liv, då han en gång var gitarrist i ett framgångsrikt industriellt rockband. Att komponera musik och spela olika instrument är något som Fabian fortfarande gör, i hopp om att en dag få skapa ett nytt rockband.

JKAB Arkitekter

Mildef

Thorn Creative Agency