SPELA FILM

ESTETIK, FUNKTION OCH EKONOMI

När vi påbörjar ditt projekt så börjar vi med de ekonomiska förutsättningarna och tittar på funktionen. Helt enkelt vad byggnaden ska användas till, hur människor rör sig upp och ner till sina bostäder, hur gods färdas eller hur produktionen sker. Det skapar ett ramverk för hur vi gör formen. Somliga säger att det är tvärt emot vad många andra gör. Och visst är det så. Vi skapar inte byggnader för inbördes beundran. Vi gör det för människor.

RELATIONSBYGGARE

RELATIONS-BYGGARE

Så länge vi funnits har vi alltid strävat efter att vara uppdragsgivarens närmsta partner. Vi vill förstå de riktiga behoven och ser långsiktigt på våra samarbeten. Det kräver engagemang, intresse och kompetenser i framkant. Men allt är möjligt när man brinner för det. Det gör också att vi är snabbfotade och kan erbjuda en service du inte är van vid.

VI TÄNKER PÅ HELHETEN

Vi erbjuder ett helhetsansvar med bred kompetens från idé till färdigt projekt – och även efteråt. Genom att vara ett nav i byggprocessen har vi god kontroll över ekonomin och kan företräda dig som kund gentemot andra involverade aktörer. Men vårt ansvar upphör inte där. Att hjälpa till med allt från projektering, kalkyler, beslutsunderlag och besiktning till att förmedla kontakter och hitta rätt hyresgäster är en del av vår utpräglade service.