SEBASTIAN EKELUND EMITSLÖF

BYGGNADSINGENJÖR & CERT. TILLGÄNGLIGHETSSAKKUNNIG

Sebastian har arbetat i byggbranschen sedan han var 13 år gammal då han sommarjobbade på sin pappas byggfirma. Han insåg tidigt charmen i skapandet som byggande faktiskt innebär, man startar från noll och när man är färdig har man tillsammans med sina kollegor skapat något utav värde som kommer glädja människor i många år framöver.

Under de följande åren fortsatte han att lära sig hantverkaryrket under sommarmånaderna och efter avklarad militärtjänstgöring arbetade han som snickare i tre år innan han påbörjade sina studier på LTH.

Efter sina år i skolan arbetade han som konstruktör under fem år innan han bytte inriktning till arkitektur. Ett val han gjorde för att han tycker det är fantastiskt kul att få komma in tidigt i projekten. Då kan hans kreativitet och erfarenhet som konstruktör bidra till att projekten får förankring i verkligheten och att teknik, design, funktion och ekonomi samspelar i harmoni.

Sebastian bor i Mariastaden tillsammans med fru och barn, på fritiden uppskattar han tennis, träning, familj, vänner, resor, vin, mat och arkitektur.

JKAB Arkitekter

Postnord Tostarp