No items found.
Fastighetsägare:
Catena Fastigheter AB
huvudentreprenör:
PEAB
hyresgäst:
Catena Fastigheter AB
entreprenadform:
Utförandeentreprenad
stad:
Göteborg
färdigställande:
2018
byggnadsarea:
200m²
kvarter:
Solsten Härryda

Catena Göteborg

Strax utanför Göteborg, i Mölnlycke valde Catena att totalrenovera en lokal för att ha sitt Göteborgskontor i. De ville ha ett kontor som representerar vad de specialiserar sig på, industri, logistik och ekonomi. Vi hjälpte dem med allt från skissandet, till bygghandlingar och inredning.

Vid första anblick, när man kommer in i entrén, möts man av industriella glaspartier, synliga installationer, svarta portaler och en matta som leder leder ögat längre in i kontoret.

På vänster sida av korridoren i entrén ligger kontorets konferensrum samt ett kontor, med noga utvalda möbler och inredningsdetaljer av oss på JKAB, där allt följer en grå/silver/brun färgskala. Tanken var att kombineraindustriellt med en välkomnande känsla.

På andra sidan korridoren har vi sedan ett WC-paket som omfamnas av en terracotta-röd kalkfärg för att få in lite liv i väggarna. I kombination med svarta dörrar och två toaletter i kaxig design så skapades en zon som bryter sig lite från resten av kontoret, men även följer den röda tråden.

Längst ner i kontoret bjuds man in till Catenas ’vardagsrum’, med ett kontorslandskap, en soffgrupp samt ett kök som är inrett för att personalen ska känna sig mer som hemma. En avslappnad men samtidigt professionell yta att arbeta på.

No items found.