No items found.
Fastighetsägare:
Castellum
huvudentreprenör:
Duroväg AB
hyresgäst:
Thorn Creative Agency
entreprenadform:
Samverkansentreprenad
stad:
Helsingborg
färdigställande:
2015
byggnadsarea:
350 kvm
kvarter:
Kavalleristen 9

Thorn Creative Agency

Thorn Creative Agency är en affärspartner som hjälper företag med kreativ kommunikation och affärsutveckling. De flyttade från Helsingborgs city till Kavalleristen där möjligheten fanns att skräddarsy kontorslokalerna efter deras behov. De eftersträvade en öppen planlösning med mycket rymd som förbättrade kreativitet och flöde.

Thorn, har precis som JKAB, ett genomgående koncept med stilren arkitektur, inspirerad av naturen och de fem elementen; trä, eld, jord, metall och vatten.

En trevlig detalj är de tre meter höga, specialdesignade stalldörrarna in till lunchrummet som är inspirerade av det gamla kavalleriregementet från 1900-talet. Dörrarna är ett exempel på hur takhöjden nyttjats för att framhäva kontraster mellan stort och litet.

Konferensrummen fick en orange accentton som bands samman med fototapeter från karaktäristiska landskap för att skapa en balans mellan harmoni och annorlunda detaljer.

Mitt i den öppna planlösningen har ett upphöjt mötesrum med eleganta glasväggar, skiffersten och en inbyggd eldstad placerats för att skapa en särskild och trevlig upplevelse för medarbetarna och deras kunder.

No items found.