No items found.
Fastighetsägare:
SLP
huvudentreprenör:
hyresgäst:
Troldtekt AB
entreprenadform:
stad:
Malmö
färdigställande:
2022
byggnadsarea:
200
kvarter:
Flygbasen 1

Troldtekt

Cosy + Industry = sant!

Vi kan väl alla frammana bilden av ett mysigt New York-loft? Vi kommer rakt in i vardagsrummet. Sköna låga soffor. Textil. De råa väggarna skapar vi med grå akustikpaneler i grafiska mönster och mjuk betonggrå mikrocement. Svarta akustikpaneler i taket med linjer av ljus och svarta spottar ger riktning framåt. Detta är vårt showroom.

Från vardagsrummet leds vi längs en veckad vägg i industriglas. Bakom glasväggen fyra rum med arbetsplatser och längst in i hörnet ett mötesrum. Varje rum har sin stämning, satt i höstens varma färger med Troldtekts paneler som bas. Enkla material valda med omsorg. Ett hemmakontor fast på jobbet och här visar vi vad vi arbetar med för både ögon och öron.

Nu är vi framme i det ljusa köket, med snickerier av vitpigmenterad ek. En grafisk skog på väggarna ger en känsla av luft och rymd i de rum som är som minst.

Har vi en massa ventdon i taket i vårt vardagsrum? Nej, det behövs inte. Med en smart lösning kan vi ventilera igenom vissa akustikpaneler i taket. Cosy Industy helt enkelt. Ett Troldtekt-kontor ska vara som att komma hem!

No items found.