FREDRIK CARDELL

CHEFSARKITEKT

Redan på mellanstadiet i Blentarp tog Fredrik ett beslut – Det var arkitekt han ville jobba som när han blev stor. Att få arbeta med ett så kreativt och mångfasetterat yrke som arkitekt är den dröm som blev till sanning. Att se till helheten i projekt och att förstå funktion, process och ekonomi, oavsett typ av projekt, är en styrka. Genom god arkitektur bidrar vi till god samhällsutveckling och skapar mervärden för människor i dag och i morgon.

Fredrik gillar att utmanas och driver gärna på för att projektgruppen ska prestera ett resultat i världsklass inom givna ramar.  En väldigt driven tävlingsmänniska helt enkelt.

I Landskrona bor Fredrik i ett hus från 1930 som renoveras i den takt som jobb, familj och fritidsintresse tillåter. Ett stort intresse för idrott och i synnerhet innebandy, där Fredrik under åren haft roller som spelare, tränare, coach och styrelsearbete i flera föreningar. Med familjen blir det resor och upplevelser till när och fjärran. Givna ingredienser för familjen är sol, bad, skidor, mat och vin, kultur och givetvis stora doser arkitektur.

JKAB Arkitekter

Kemira

Olympia

Stenbockens Kontor